Tjänster och service

Vi lyssnar in vad just ni har för behov. Kanske att ni behöver ha maten levererad? ni har behov av porslin? behöver tips på lokal? behövs utsmyckningsattiraljer eller personal? Vi kan hjälpa er att lösa det mesta. Bolla gärna dina ideér med oss så hjälps vi åt att hitta den bästa lösningen för just ert tillfälle.

Porslin

Vi hyr ut porslin till många olika sammanhang och man behöver inte beställa mat för att få hyra porslin. Vi har stilrent vitt porslin och glas finns i många olika storlekar och varianter. Finns behov av tex värmeplattor, termosar mm så går även det att hyra. Kontakta oss för aktuella priser.

  • Stora tallrikar
  • Assietter
  • Vinglas / selterglas /avec
  • Champagneglas
  • Bestick
  • Kaffekopp med fat och sked
  • Mingelbrickor med engångsglas
  • Vi kan även tillhandahålla disktjänst

Utsmyckningsdetaljer till fester

Vi håller på att utöka sortimentet för uthyrning av utsmyckningsdetaljer för fest och bröllop. Hör efter vad vi kan erbjuda men det finns bla stolsöverdrag med rosetter , servettringar, kandelabrar, pärlband, kärleks stenar mm

Lokaler

Jag har inga egna lokaler men jag samarbetar med flera aktörer som hyr ut lokaler i olika storlekar och miljöer. Vad är just du efter? Jag hänvisar dig gärna vidare efter dina önska mål.

Leveranser

Vi har möjlighet att leverera ut er beställning till en radie på ca 1 tim från Oxelösund, Nyköping och till angiven gatuadress. Har ni behov av bärhjälp eller att det år svårframkomligt skall det vara avtalat innan, be om offert då de olika förhållandena som kan råda avgör kostnaden.

Personal

Det finns flera olika tillfällen som man är i behov av personal, såda tillfällen kan tex vara till bröllopet, minnesstunden, den större festen eller bara till den lugnare tillställning i hemmet då man känner att det finns behov av lite extra service. Lyssna vad vi kan erbjuda

När du vill ha en pålitlig leverantör som ger bra service

Vi värnar om bra råvaror med hög kvalitet

Med oss får du en pålitlig leverantör som ger bra service och som värnar om bra råvaror. Vi jobbar kontinuerligt med att göra medvetna val som gynnar djur och miljö. Du får god mat som är fint upplagd och levererad i säkra värmeskåp och/eller kyllådor på utsatt tid.

Vi är flexibla, serviceinriktade och pålitliga

Flexibilitet, hög personlig service och pålitlighet är några av fundamenten i vår verksamhet. Hos oss kan du vara trygg när du beställer, både för det mindre eller det större sällskapet. Vi lägger stor vikt på att lyssna in vad just du behöver samt var och när du vill ha din leverans.