skip to Main Content
Allt från dukning till personal

Vi lyssnar in vad just ni har för behov. Kanske att ni behöver ha maten levererad? ni har behov av porslin? behöver tips på lokal?  behövs utsmyckningsattiraljer eller personal?

Vi kan hjälpa er att lösa det mesta. Bolla gärna dina ideér med oss så hjälps vi åt att hitta den bästa lösningen för just ert tillfälle.

Porslin

Vi hyr ut porslin till många olika sammanhang och man behöver inte beställa mat för att få hyra porslin. Vi har stilrent vitt porslin och glas finns i många olika storlekar och varianter. Finns behov av tex värmeplattor, termosar mm så går även det att hyra.

Stora tallrikar 6 kr

Assietter 5 kr

Vinglas 7,5,4 kr/ övriga glas 5 kr

Bestick 4 kr/par

Kaffekopp med fat och sked 6 kr

Mingelbrickor med engångsglas 12 kr

Disktjänst be om offert

Utsmycknings detaljer till fester

Vi håller på att utöka sortimentet för uthyrning av utsmyckningsdetaljer för fest och bröllop.  Hör efter vad vi kan erbjuda men det finns bla stolsöverdrag med rosetter , servettringar, kandelabrar, pärlband, kärleks stenar mm

Lokaler

Jag har inga egna lokaler men jag samarbetar med flera aktörer som hyr ut lokaler i olika storlekar och miljöer. Vad är just du efter? Jag hänvisar dig gärna vidare efter dina önska mål.

Leveranser

Vi har möjlighet att leverera ut er beställning till en radie på ca 1 tim från Oxelösund, Nyköping och till angiven gatuadress. Har ni behov av bärhjälp eller att det år svårframkomligt skall det vara avtalat innan, be om offert då de olika förhållandena som kan råda avgör kostnaden.

Personal

Det finns flera olika tillfällen som man är i behov av personal,  såda tillfällen kan tex vara till bröllopet, minnesstunden, den större festen eller bara till den lugnare tillställning i hemmet då man känner att det finns behov av lite extra service. Lyssna vad vi kan erbjuda

Information

Vi har en mängd olika alternativ på catering till era sammankomster. Slå gärna en signal så berättar jag mer!

Öppettider

Cateringbeställning och leverans månd-sönd efter överenskommelse.
(Uppge telnr vid beställning via mejl)

Kontakta oss
070-714 83 32
kontakt@pauscatering.se
Back To Top