skip to Main Content
Catering för företag

Företag

Vi erbjuder kalla och varma företagsluncher, middagar, bufféer, mötesförtäring, konferenspaket, fruktkorgar, godsaker till personalen med mera.

Ladda ned flyer

Konferenser

Det finns många ställen att konferera på och ibland så är enda lösningen att ta hjälp av catering. Vi kan hjälpa er att sätta ihop ett paket utifrån ert önskemål, antingen delar eller en helhetslösning.

Föreningar

Många föreningar har behov av catering vid olika sammanhang oavsett om det är en bostadsrätts förening eller om det är en hobby förening. Det är års fester, avtackningar, vernissager med mera.

Ladda ned flyer

Läger & tävlingar

På läger och tävlingar är fokus på något helt annat än att stå med maten, men vi klarar oss inte utan mat så det är där vi kommer in i bilden. Vi kan ordna allt från den lilla lunchlådan på bortamatchen till att vi kan leverera mat till alla måltider på lägret. Vad är ert behov?

Catering för privatpersoner

Fest och bröllop

Bröllop är så speciellt, där lyssnar och skräddarsyr vi en meny utifrån ert önskemål, inget bröllop är det andra likt. Vi kan erbjuda helhetslösningar med porslin, personal, viss del av utsmyckningsdetaljer, eller om ni helt enkelt bara är intresserad av maten. Vi inriktar oss främst på bufféer / family style.

Privatpersoner

Vad är inte viktigare än att umgås med sina vänner som man bjudit hem? Vi erbjuder därför smörgåstårtor, middagar, buffér, snittar mm till alla de olika tillfällen där man vill ha mer tid över till gästen.

Ladda ned flyer

Minnesstunder

Är ni ett mindre sällskap och vill vara mer ensamma så finns mästerlotsen som alternativ i gamla Oxelösund,  där kan vi ordna en fin och ombonad minnesstund för er med olika alternativ att välja på.

Har du behov av tjänster?

Utöver den beställda maten kan vi även erbjuda en hel del tjänster för att underlätta för dig. Behoven ser ofta olika ut från tillfälle till tillfälle. Diskutera gärna med oss vad ni behöver för hjälp för att det skall underlätta för er vid det speciella tillfället.

Exempel på vad man kan behöva hjälp med är tex :Leveranser, porslin, diskning, personal, uppdukning mm

Information

Vi har en mängd olika alternativ på catering till era sammankomster. Slå gärna en signal så berättar jag mer!

Öppettider

Cateringbeställning och leverans månd-sönd efter överenskommelse.
(Uppge telnr vid beställning via mejl)

Kontakta oss
070-714 83 32
kontakt@pauscatering.se
Back To Top